Maskingruppen
Joskin
Svensk Potatisteknik
Start Om MaskinGruppen Kontakt
 

Om MaskinGruppen

Till oss är alla välkomna!

Vår affärsidé är att samarbeta nära kunden och att aktivt delta i utvecklingen i branschen.

Företagets största kundkrets kommer från lantbruket men kommuner och golfbanor är också viktiga kunder till oss. Deras framtidstro är inte bara bra för oss som säljer maskiner, den är viktig för hela vårt samhälle.

Vi arbetar med ett brett sortiment från marknadens ledande leverantörer. Ett brett utbud kräver en bred kompetens inom hela företaget. Därför har vi kontinuerlig utbildning av alla inom respektive maskinprogram.

En stark eftermarknadsavdelning med välsorterade reservdelslager, välrustade verkstäder, med för dagen sju verkstadsutrustade servicebussar, är förutsättningen för en trygg framtid för oss och vår kundkrets.

Finansieringen av maskinaffärerna kommer mer och mer i fokus då värdet i affärerna stiger. Tillsammans med Sparbanken Gripen har vi utvecklat ett bra och enkelt finansieringssystem. Vi kan också erbjuda maskinleasing genom företagets dotterbolag MaskinGruppen Rent AB.

Affärsidé

  • Marknadsföra ledande Lantbruks- och Park & Trädgårdsmaskiner, med tillhörande service och reservdelar.
  • Företagets målgrupp är Lantbruk, Golf och Trädgårdsanläggningar, samt offentliga förvaltningar.
  • Företagets produkter och tjänster skall kännetecknas genom närhet och personlig hög kompetens, med det lilla företagets flexibilitet, men med det stora företagets möjligheter. Servicegrad enligt ISO norm

Affärsområde

  • Nordvästra Skåne och hela Halland. Från 2009 även Öland och Kalmar.


Fastigheten i Färjestaden från ovanÄngelholm och Falkenberg Vardagar:Reservdelar: 07:00 – 17:00 Verkstad: 07:00 – 16:00 Försäljning: 08:00 – 17:00 Färjestaden Vardagar:Reservdelar: 07:00 – 16:00 Verkstad: 07:00 – 16:00 Försäljning: 07:30 – 16:30 Eslöv Vardagar:Reservdelar: 07:15 – 16:00 Verkstad: 07:15 – 16:00 För info om Lördagsöppet, tryck HÄR