Reservdelsman till Falkenberg
Vi söker nu…

Reservdelsman till Falkenberg

Vi söker förstärkning till vårt reservdelsteam i Falkenberg. Som reservdelsman kommer du att arbeta med försäljning av reservdelar mot lantbruksbranschen över disk, via telefon och mot vår egen verkstad. Arbetet kräver god lagarbetsanda, samtidigt som du kommer att arbeta självständigt under eget ansvar.

Maskinsäljare till Eslöv
Lantbruksintresserad och säljande

Maskinsäljare till Eslöv

Vi söker en drivande säljare med intresse för maskiner och affärer till vår anläggning i Eslöv. Gärna med tidigare erfarenhet från säljarbete inom branschen Park & Mark. Arbetet innebär arbete mot befintliga och nya kunder.

Däckmontör med säljvana till Ängelholm
För att etablera oss på marknaden söker vi…

Däckmontör med säljvana till Ängelholm

Vi söker en skicklig däckmontör som brinner för försäljning, reparation och kundservice av däck till lantbruk och entreprenad. Som medarbetare hos oss utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds arbete så bekväm och säker som möjligt. Du kommer att arbeta på vår gummiverkstad som erbjuder däck och service.

Servicetekniker till Falkenberg
Service, reparation, montering

Servicetekniker till Falkenberg

I den här rollen kommer du jobba med service och reparation i vår verkstad i Falkenberg och ute i fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar av lantbruksmaskiner.

Maskinsäljare till Falkenberg
Entreprenad / Lantbruk eller Park

Maskinsäljare till Falkenberg

Vi söker drivande säljare med intresse för maskiner och affärer. Gärna med tidigare erfarenhet från säljarbete inom branschen. Arbetet innebär fältarbete mot befintliga och nya kunder.