Takeuchi

EMS är generalagent för Takeuchi grävmaskiner, Hyundai och Daemo – tre prisvärda kvalitetsvarumärken. Det ger ett av marknadens bredaste och mest prisvärda sortiment inom grävmaskiner, hjullastare, band- och hjulgrävare samt demoleringsutrustning. 

MaskinGruppen AB är återförsäljare för EMS, Takeuchi och Hyundai i Halland och Skåne med anläggningar i Falkenberg, Ängelholm, Eslöv och Hörby.

EMS ambition är att det ska vara allra enklast att vara kund hos EMS. Enklast att välja rätt maskin till rätt pris, enklast att finansiera, enklast att använda, enklast att laga, enklast att få hjälp, enklast att sälja, enklast att köpa nytt. Affärsidén är att erbjuda helhetslösningar för entreprenadmaskiner. Från val av maskin och finansiering till service och reservdelar. Medarbetarna tillhör branschens mest erfarna och har den kunskap som krävs för att kunna ge dig rätt lösningar utifrån dina behov. EMS vill vara en kompetent och pålitlig partner under hela maskinens livslängd. 

Takeuchi och Hyundai varumärken och partners är valda med omsorg för att kunna ge hög och prisvärd kvalitet på både produkter och service. De är också valda utifrån vår strävan att göra så lite påverkan på miljön som möjligt. 

Historia

Under 1980-talet lades grunden för vad som idag är EMS. Under företagets 40 år i branschen har det som idag kallas för ”kundenkelt” alltid varit en del av kulturen. Arbetssättet har präglats av kundfokus och en nära relation mellan både medarbetare och kunder. Kombination av denna kultur, expertisen och en ständig utveckling för att möta kundernas behov har gjort EMS marknadsledande på flera orter i Sverige. Genom åren har EMS byggt upp ett partnernätverk över stora delar av landet med återförsäljare och serviceställen.

Läs mer om EMS, TAkeuchi och Hyundai på www.ems.se

Maskiner från Takeuchi

Se fler produkter
Takeuchi TCR50-2
Takeuchi TB395W - 9,5t
Takeuchi TB2150R
Takeuchi TB2150