Belrobotics

Tidab marknadsför de stora robotgräsklipparna Belrobotics i Sverige. Tidab är Sveriges generalagenter för Robomow och Belrobotics. Därigenom står Tidab för utbildning, support och service för alla återförsäljare. Tidab är ett framtidsbolag med ambitionen att driva utvecklingen i branschen framåt med lösningar inom trädgård och teknik. Att göra det lilla extra finns i vårt DNA.

MaskinGruppen AB är återförsäljare för Tidab Belrobotics i Halland och Skåne med anläggningar i Falkenberg, Ängelholm, Eslöv och Hörby.

Historia

Traktor & Maskinservice bildades 1977 och fick fort ett rykte om sig att utföra bra reparationer till humana priser. Företaget specialiserade sig på lantbruksmaskiner som traktorer och skördetröskor. För att framgångsrikt kunna ge lokal service krävs en stor flexibilitet och stort engagemang. Eftersom grundaren Ove bodde precis bredvid verkstaden vande sig kunderna snabbt vid att kunna få service på alla dygnets timmar. Idag arbetas det inte dygnet runt men samma serviceanda lever kvar i Tidab än idag.

1990 började Tidab att sälja gräsklippare. I sortimentet fanns då både handklippare och åkklippare. Alla från välkända märken som Klippo, Toro, Snapper och Murray. Under 2007 erhöll Tidab generalagenturen i Sverige för företagets Friendly Robotics automatiska robotgräsklippare Robomow. I samband med detta ombildades företaget till TIDAB. Detta fick även andra agenturer att vända sig till Tidab och föreslå samarbete. 2009 blev Tidab generalagentur för kabelläggaren Autocable och 2010 för Belrobotics, numera Yamabiko, med världens största robotklippare upp till 20 000 m².

Läs mer om Tidab och Belrobotis på www.tidab.se

Maskiner från Belrobotics

Se fler produkter
Belrobotics Parcmow

Klippkapacitet: Upp till 12 000 m²

Belrobotics Bigmow

Klippkapacitet: Upp till 24 000 m²