Bednar

Bednar tillverkar jordberarbetningsmaskiner samt såmaskiner i Tjeckien. BEDNAR FMT s.r.o. grundades av Mr. Ladislav Bednář och hans partners 1997. Under sin närvaro på marknaden har företaget blivit en framstående internationell tillverkare av jordbruksteknik och en professionell partner till många lantbrukare.

MaskinGruppen AB är återförsäljare för Bednar i Halland och mellersta/nordvästra Skåne med anläggningar i Falkenberg, Ängelholm, Eslöv och Hörby.

Bednar är specialister på produktion av jordbruksteknik för jordbearbetning, sådd, radodling, mulching, gödsling och hantering av skörderester. Redan från början har Bednar fokuserat på utveckling och produktion av breda maskiner; Bednars omfattande maskinportfölj gör det dock möjligt att erbjuda en lämplig maskinteknik för alla jordbruksförhållanden och områdesstorlek. Du kan hitta BEDNAR-maskiner i mer än 39 länder i världen, som arbetar i olika klimat- och markförhållanden till full belåtenhet för sina ägare.

BEDNAR FMT grundades av JUDr. Ing. Ladislav Bednář 1997. Företaget hette först STROM Export och grundidén var att exportera högkvalitativa tjeckiskt tillverkade jordbruksmaskiner utomlands. Denna idé förändrades snabbt. Behovet av att flexibelt återspegla kunskapen från praktisk drift och maskinanvändares kommentarer till den strukturella designen blev snart uppenbart. Vid den tiden var det bara ett kort steg till att grunda en ny avdelning för utveckling och produktion av företagets egna jordbruksmaskiner, med ett obevekligt fokus på de verkliga behoven hos bönder över hela världen. Och eftersom jordbrukarnas behov ständigt utvecklas, är vår motivation och prioriterade mål att kontinuerligt tillgodose dem.

Läs mer om Bednar på www.bednar.com

Maskiner från Bednar

Se fler produkter