Just nu söker vi…

Maskinsäljare till Eslöv

Vi söker en drivande säljare med intresse för maskiner och affärer till vår anläggning i Eslöv. Gärna med tidigare erfarenhet från säljarbete inom branschen Park & Mark. Arbetet innebär arbete mot befintliga och nya kunder.

Vi erbjuder ett välfyllt maskinprogram inom markvårdsmaskiner, stort eget ansvar, trevlig arbetsmiljö och en personlig utveckling med utbildning, kund- & leverantörskontrakt.

Vi är en framåt aktör på marknaden, med välkända varumärken såsom Kärcher/Holder, Weidemann, Roberine, Massey Ferguson och Takeuchi, och starkt driv att utveckla våra affärer i området. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team som kräver god laganda – och en vilja att bidra.

MaskinGruppen Wallins Traktor AB ingår i en privatägd företagskonstruktion inom Lantbruks- och Park & Mark- samt entreprenadmaskins­branschen med verksamhet i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Falkenberg och Kristianstad. Vi är ca 60 anställda och omsätter 300 Mkr.

Sugen på en ny utmaning?

Skicka din ansökan till vår platschef mikael.lindgren@maskingruppen.com. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen kontakta Mikael Lindgren på 0413-55 44 68.