Vi är Servicelämnare åt Farmers First

Banner Servicelämnare MaskinGruppen – 1

Vi är servicelämnare åt Farmers First!

Farmers First är ett svenskt företag som grundades för att modernisera maskinhandeln med lantbrukaren i fokus. De har all information tillgänglig när det passar dig, se hela utbudet och rätt priser på maskinerna, beställ reservdelar hem till gården och trimma maskinekonomin med underhåll. Helt enkelt en enkel och trygg maskinaffär som samarbetar med oss som lokal verkstad och servicelämnare.

Årlig service hos oss ingår

På de större maskinerna som säljs genom Farmers First ingår det ett serviceavtal. Om du som kund väljer oss som servicelämnare till din nya maskin är det vi som ansvarar för att göra en årlig service på maskinen under hösten eller vintern.

Vi reparerar på plats eller i vår verkstad

Även på helt nya maskiner kan olyckor inträffa. Om så är fallet har vi möjlighet att utföra reparationer både i verkstaden och ute på gården med vår servicebil. Vi vill alltid välja det alternativ som passar bäst och effektivast i varje situation.

Köp dina reservdelar hos oss

Vi har tillgång till hela Farmers Firsts sortiment och kan hjälpa dig att få tag på de delar du behöver. Dessutom kan vi hålla reservdelar på lager och tar gärna emot dina önskemål om vilka delar du vill ha nära till hands under säsongen.

Vi vet hur viktigt det är att ha rätt delar till hands när maskinen behövs som mest. Därför rekommenderar vi att du har viktiga delar med dig i traktorn eller på hyllan hemma på gården för att snabbt kunna lösa problem om något händer. Vi hjälper dig gärna att välja ut de viktigaste delarna som bör finnas med i det som Farmers First kallar PRO-kit – ett kit med de viktigaste reservdelarna för att snabbt komma igång igen när det behövs.

Utbildning för verkstadspersonalen

Vi får kontinuerligt utbildningsmöjligheter på de maskiner som vi är servicelämnare på genom Farmers First. När det behövs har vi nära kontakt med Farmers First och vi kan få hjälp direkt av fabrikens experter.

Bättre maskinekonomi med underhållstjänst

Vi använder oss av Farmers Firsts Underhållstjänst för att logga allt vi gör på din maskin. Det gör att du får full transparens i det arbete vi utför på den och där kan du även spara kvitton, länkar till reservdelar och annan viktig dokumentation. Vill du ha hjälp med att komma igång med underhållet av maskinerna hemma på gården kan vi hjälpa till med det också.

Vi hanterar garanti- och reklamationsärenden

Som servicelämnare tar vi hand om dina garanti- och reklamationsärenden. Vi tar in maskinen och ser över den och driver sedan vidare ärendet till Farmers First för vidare hantering.

Intresseanmälan

Intresseanmälan på produktsida

Namn(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.