juni 1, 2021

INZILE Elbilar på MaskinGruppen

Maskingruppen med säte i Skåne är ny partner till Inzile

2021-05-31

Intresset för svensktillverkade elektriska arbetsfordon är mycket stort i hela landet i allmänhet, och i södra Sverige i synnerhet. Med partnerskapet med Maskingruppen har vi fått en perfekt partner inom försäljning och service.

Maskingruppen i sin tur anser att det här är ett initiativ som passar perfekt in i deras verksamhet.
“Det här är en produkt som ligger väldigt bra i tiden. Det är ett helt rätt val för vårt utbud och för våra kunder. Vi ser mycket positivt på partnerskapet med Inzile” säger Per-Ola Jansson, VD för Maskingruppen AB.

Maskingruppen är ett familjebolag med verksamhet i Ängelholm, Falkenberg, Eslöv och Hörby.

Maskingruppen arbetar i lantbruksbranschen, park- och grönyteskötsel samt i entreprenadbranschen och erbjuder försäljning, verkstad och service till sina kunder.

“Vi är väl etablerade återförsäljare inom park och trädgårds-sektorn och Inzile är som klippt och skuret för det här segmentet. Vi ser det här partnerskapet som en fantastisk möjlighet att hjälpa våra kunder att ställa om till eldrivet” fortsätter
Per-Ola Jansson.

Inzile Pro4 är en eldriven lätt lastbil som har utvecklats i syfte att skapa förutsättningar för hållbara och fossilfria städer. Elektriska arbetsfordon (EUV) är ett nischat segment inom fordonsindustrin som väntas växa snabbt de kommande åren. Bland kundgrupperna märks fastighetsbolag, transportföretag, kommuner och parkförvaltningar samt e-handlare som vill eliminera utsläpp i städerna.

Läs mer om INZILE här

 

Läs mer